Cenk Taner- Yoldan Çıkmış Şarkılar #AdaMüzik 'ten Çıktı.



Cenk Taner’in  2001 yılında yayınladığı ilk solo albümü ‘İzin Vermedi Yalnızlık’ın  ardından 12 yıl sonra, ikinci solo albümü ‘’YOLDAN ÇIKMIŞ ŞARKILAR’’ Ada Müzik’ten yayımlandı.

1990 yılında kurduğu Kesmeşeker ile bugüne kadar verdiği sayısız konser, kadrosunda zaman içinde yer almış birçok değerli müzisyen ve çıkardığı sekiz albümle yirminci yılını tamamlayan sanatçı. ikinci solo albümü ‘’ YOLDAN ÇIKMIŞ ŞARKILAR’’ ile sevenleriyle buluşuyor..

Albümde yer alan 12 Şarkının sözü ve bestesi Cenk Taner’e, düzenlemeler ise Mehmet Şenol Şişli, Veysel Çolak , Anıl Çifter ve Cenk Taner ‘e ait.

Kayıtlarda Cenk Taner’e,  Veysel Çolak (gitar,harmonium,melodika, geri vokal), Mehmet Şenol Şişli (bas gitar ve geri vokal), Gökhan Özcan ve Çağrı Büyükçoban (davul), Mert Fehmi Alatan (trompet), Cem Dinler (hammond org), Kerem Sefil (perküsyon), Ali İzzet Çalışkan ve Gülce Altunel (mızıka) Serhan Baki (tabla) eşlik etti. Kayıt ve miskleri temmuz, ağustos aylarında Anıl Çifter tarafından Jinnx Production’da gerçekleşti. Mastering ise Demirhan Baylan tarafından yapıldı.

 Fotoğraflar ise Engin Güneysu imzasıyla albümdeki yerini alıyor.


Albümde yer alan şarkılar;



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS