Selçuk Alagöz’den Yıllar Sonra Gelen Albüm: “Deniz Gözlerin”



Türk Pop Müziği’nin duayenlerinden Selçuk Alagöz, 50. sanat yılını özel bir konser ve yeni albümü ile kutluyor.

İBB Kent Orkestrası eşliğinde 50. sanat yılını kutlayan Selçuk Alagöz, aynı zamanda 6 parçadan oluşan “Deniz Gözlerin” adlı mini albümünü Ada Müzik etiketi ile sevenleri ile buluşturuyor.

1964 yılında Erol Büyükburç orkestrasında profesyonel müziğe başlayan Selçuk Alagöz aynı yıl kendi orkestrasını kurdu ve Altın Mikrofon yarışması ile popüler oldu. Kardeşi Ali ve 1967 yılında da Rana Alagöz ile birlikte en çok Anadolu turnesi yapmış olan müzik gruplarından biri olan Alagözler, 50 yıl boyunca Her Şey Bitmiştir Artık - Edremit Van’a Bakar - Deliyim Seviyorum - Malabadi Köprüsü şarkıları ile Altın Plak ödülleri kazanmış, birçok başka ödüllere layık görülmüşlerdir. Repertuarlarındaki 73 ülkenin popüler şarkıları ile dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil etmiş, uluslararası festivallerde derece almışlardır.

Selçuk Alagöz’ün 50. sanat yılı şerefine eski ve yeni bestelerinden derlenerek hazırlanan 6 şarkılık mini albümde, altın plak kazandığı “Deliyim Seviyorum” şarkısı da yer alıyor. Albüme ismini veren yeni parçası Deniz Gözlerin’ e geçtiğimiz günlerde Bodrum’da klip çeken sanatçının ayrıca “Yeşil Yeşildi Dünyam” adlı yepyeni bir bestesi de albümde yer alıyor.  Ertan Velimatti Alagöz tarafından beyaz Bodrum evleri ve mavi deniz görüntüleri eşliğinde çekilen klip yazın sıcaklığını şimdiden hissettiriyor.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

BİLGE GÜNAYDIN - DAYDREAMS