Gündoğarken - Özlemişim Çıktı.


Gündoğarken ÖZLEMİŞİM Ada Müzik Etiketiyle 18 Ağustos’ta Yayımlandı! 




Albümün stüdyo çalışmaları 2015’yılının şubat ayında Datça’da Fuat Saka stüdyosunda başladı.
Kayıtları Fuat Saka ve Barbaros Görkem yaptı. “Geriye Kalan” şarkısı hariç diğer 10 şarkının altyapı, gitar ve trompet kayıtları bu stüdyoda yapıldı. Datça'daki 10 günlük çalışmanın ardından albümle ilgili diğer kayıtlar İstanbul'da Ada Müzik Stüdyosu'nda Özkan Mete ve Arı Müzik Stüdyosu'nda Arıkan Sırakaya tarafından gerçekleşti. Mix ve masteringi ise Arıkan Sırakaya tarafından yapıldı.
Albüm de 11 şarkı var; Bu şarkıların iki tanesinin söz ve müziği Gökhan Şeşen'e, sekiz tanesinin söz ve müziği Burhan Şeşen' ait. Bir de Burhan Şeşen'in bestelediği bir Metin Altıok şiiri..
Bu albümde aranjör olarak belli, tek bir isim yok. Albümde emeği olan her müzisyenin ayrı ayrı fikirleri var. Bu da Grup Gündoğarken'in başka bir yanını ortaya çıkarıyor. 
Trompet ve gitar ağırlıklı sololar, bu albümün en fark edilir özelliği.
Albümün fotoğraf ve tasarımı Atölye Gramofon’dan Selçuk Demirci’ye ait. 
Murat Güner (Akustik gitar, elektrik gitar), Cem Aksel (Davul), Arıkan Sırakaya (Davul), Mert Önal (Cajon, Davul, Percussion), Orhan Deniz (Bass gitar), Burhan Şeşen (Klasik gitar), Gökhan Şeşen (Buzuki, Ağız armonikası, Mandolin). Bu albüme emeği geçen isimler..
Gündoğarken’in albüme ilişkin sözleri şöyle;
“Yaşam bir yolculuk, o kadar hızlı akıp gidiyor ki zaman.  
Biz patika yolda yürüyenleriz, yolculuğun keyfini çıkartmaya çalışarak.
Umutlarla, hayallerle süsleniyor yaşam. Ama gerçeğin sillesi de var...
Yaşadıklarımızla, öğrendiklerimizle beslenip, üretmeye çabalıyoruz. Biriktirdiğimiz yaşanmışlıkları, içimizdeki duyguları, hayal ettiklerimizi ve bazen acılarımızı şarkılarımız yoluyla sizlere aktarıyoruz. 
ÖZLEMİŞİM 'de geçmiş var, bugün var ve gelecek...
Paylaşmak güzel bir şey.
34 yıllık müzik yaşamımıza kattıkları için, tüm müzisyen dostlarımıza ve siz değerli dinleyenlerimize teşekkürü borç biliriz. “
Gündoğarken “Özlemişim” 11 Ağustos’ta iTunes’ta Ön Sipariş’te,  18 Ağustos ile 25 Ağustos arası ilk kez ve sadece Apple Music ve iTunes’ta olacak..



Albümün ilk klibi "Olamadım"




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ada müzik 25. yılını kutluyor

BAKİ DUYARLAR - JAZZ ARK

Begül Erhan Plays "Francisco Tarrega"